Képfeltöltési segédlet

Elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű termékek biztosítása mellett, és szeretnénk biztosítani, hogy a nyomtatvány pontosan olyan legyen, amilyennek elképzelted.

Ahhoz, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsuk a nyomatodhoz, javasoljuk, hogy nagy felbontású, eredeti fényképeket tölts fel weboldalunkra. Ez azt jelenti, hogy a fényképek felbontása legalább 1080 pixel x 1080 pixel legyen, és ne legyenek korábban megváltoztatva vagy tömörítve. Ez biztosítja, hogy a képek nagyobb méretben kinyomtatva is tiszták és élesek legyenek.

Kérjük, ne feledd, hogy a nyomtatás minősége az általad feltöltött fényképek minőségétől függ. Ha nem vagy biztos a fényképek minőségében, ellenőrizd le a fájl tulajdonságai között a felbontást, vagy a kép minőségét számítógépén vagy okostelefonon ránagyítva is leellenőrizheted. Ha a kép nagyításakor pixelesnek vagy homályosnak tűnik, akkor előfordulhat, hogy nem alkalmas nagyobb méretű nyomtatásra.

Javasoljuk továbbá, hogy a fényképeket a weboldalunkra való feltöltés előtt mentsd el egy gyakori fájlformátumban, például JPEG vagy PNG formátumban. Ez biztosítja, hogy a feltöltési folyamat zökkenőmentesen menjen, és a fényképek megfelelően jelenjenek meg a weboldalon.

Ha fényképeket kérsz másoktól, amelyeket felhasználnál a kollázs készítéséhez, akkor nem javasoljuk, hogy olyan üzenetküldő alkalmazásokon keresztül kérd el a képeket, mint például a Facebook Messenger vagy a WhatsApp, vagy olyan közösségi médiaplatformokról töltsd le őket, mint például a Facebook vagy az Instagram, mert ezek az átviteli módszerek gyakran a tömörítés miatt minőségromlással járnak, ezért ha teheted, kerüld ezek használatát. Ha lehetséges, kérd meg a feladót, hogy küldje el neked az eredeti fotókat e-mailben, hogy a legjobb minőségű változatot tölthesd fel weboldalunkra.

Ha bármilyen kérdésed van a fényképek feltöltésével vagy a nyomatok minőségével kapcsolatban, kérlek, fordulj segítségért ügyfélszolgálatunkhoz. Mi itt vagyunk, hogy segítsünk, és szeretnénk biztosítani, hogy teljesen elégedett legyél a vásárlással.