GYIK

Poszterekkel kapcsolatos kérdések

• Miről készítünk képeket?

Bármilyen kisállatról készítünk egyedi, digitálisan rajzolt képeket, legyen akár kismadarad, kiscicád, kutyád, nyuszid vagy akár gekkód.

• Hogyan készülnek a képek?

Portréink a beküldött fénykép alapján digitálisan rajzoltak, majd nyomtatásra kerülnek magas minőségű fotópapírra. Ha kerettel adtad le rendelésed, akkor fekete vagy fehér kerettel kerülnek csomagolásra.

• Van lehetőség előzetes megtekintésre a képről, mielőtt nyomtatásba kerülne?

Igen, nyomtatás előtt felvesszük veled a kapcsolatot a rendelésnél megadott e-mail címen, ahol kérhetsz kisebb változtatásokat, valamint jóvá hagyhatod az illusztrációt, de újrarajzolni nem fogjuk. A jováhagyásra/változtatás kérésére 48 órát adunk az e-mail kiküldése után, utána viszont válasz nélkül is elkészítjük a terméket és kiszállítjuk.

• Lehet több kisállat is egy képen?

Természetesen. ITT megtalálod két kisállatot ábrázoló egyedi poszterünket, ITT pedig a három kisállatot ábrázoló poszterünket.

• Milyen alkalmakra készülhetnek a portrék?

Legyen szó akár ajándékról, vagy csak szeretnéd meglepni magadat és kiskedvenced, bármely alkalomra tökéletes választás egy személyre szabott portré. Ide tartozik az elhunyt kiskedvenceknek állított megemlékezés is. Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot a ----@email-com címen és segítünk kiválasztani a tökéletes képet a portréhoz.

• Van lehetőség módosítani a megrendelést, miután már leadtam?

Igen. Ha a megrendelésed leadása után 6 órán belül felveszed velünk a kapcsolatot a terméked módosításával kapcsolatban. Mivel megrendeléseiknek a gyors kiszállítás miatt azonnal elkezdjük, emiatt a fenti időintervallumon kívül nem tudjuk rendelésed törölni / módosítani.

• Lehet név nélküli képet rendelni?

Igen. Ha inkább név nélkül szeretnéd a portrét, annyi a dolgod, hogy a rendelés során a Kisállat név mezőbe beírod, hogy "Név nélkül"..

• Milyen a jó fotó?

1. Egy jól megvilágított fotó kiskedvencedről, lehetőleg természetes fényben.

2. Arcközeli fénykép.

3. Éles és körül rajzolható élek kiskedvencedről.

• Milyen képméretek és keretméretek közül választhatok?

Jelenleg két méretben tudsz rendelni tőlünk.

1. 21cm X 29.7cm A4-es poszter kerettel vagy keret nélkül.

2. 29.7cm X 42cm A3-as poszter kerettel vagy keret nélkül.

Rendeléssel és szállítással kapcsolatos kérdések

• Mennyi idő alatt készül el a leadott rendelésem?

A leadott rendeléshez rögtön hozzálátunk és elkezdjük a munkát. Mivel minden portré egyedi és kézzel, digitálisan rajzolt így ezt is figyelembe kell venni. Természetesen függ a megrendelt termékek számától is, de átlagosan 2-4 nap míg elkészól egy porté. Ez az ünnepek során sajnos akár tovább is eltarthat, így ha karácsonyra szeretnél valakit meglepni vele ügyelj rá, hogy legalább két héttel előtte rendeld. Ezután gondosan becsomagoljuk, hogy mindenképp épségben érkezzen meg hozzád, ami 1-3 munkanapot vesz igénybe.

• Hova kérhetem a szállítást?

Rendelésedet házhoz szállítjuk, amit GLS futárral küldünk. A szállítási díjakat megnézheted itt: link

• Nyomon követhető a feladott csomagom?

Igen, ezen a linken.

• Mi a teendő, ha a megrendelt termék sérülten érkezik meg?

Szerencsére a gondos csomagolásnak köszönhetően ez nem jellemző. Ha mégis megsérült a csomagod szállítás közben, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot ITT vagy e-mailben mihamarabb, legkésőbb 48 órán belül, a kapcsolatot, hogy újraküldjük a terméket.

• Ha mégsem vagyok elégedett az elkészült és kiszállított termékkel, visszaküldhetem?

Minden portrénk nagy gonddal készül, egyedi és kizárólag a Te kisállatodhoz szabott igényekhez igazodva. Ebből kifolyólag nem tudjuk visszavenni az elkészített terméket.

• Lemondhatom a rendelésem?

Igen, ha a lemondás 6-12 órával a megrendelés leadása után történik. Ebben az esetben visszatérítjük megrendelésed árát.